podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Nu är det dags att nominera "Ungt Företag" i Töreboda

Publicerad 31 maj 2022
Vi har ju en god ekonomi som nu möjliggör att dela ut ett stipendium på 10000:- till ett "Ungt företag" i Töreboda. Kriterierna för stipendiet kan ni läsa nedan.

Stipendiet kommer att delas ut under Töreboda festivalen på stora festivalscenen fredagen den 8 juli 10 minuter innan Rydell och Quick ska dra igång med rock and roll kl. 1800.

Nu får ni som medlem möjlighet att nominera detta företag genom att skicka förslag till ordförande Lasse Hellsten via e-mail hellstenlasse@gmail.com. Vi i styrelsen kommer sedan att utse stipendiaten.

Vi vill ha nomineringen senast den 26 juni.

Välkommen med bra förslag

Med vänliga hälsningar

Lasse Hellsten

Kriterier för Stipendiet ”Ungt företag” i Töreboda

”Ungt företag” i Töreboda är ett stipendium på 10 000 kronor som delas ut till ett nystartat företag i Töreboda kommun. Stipendiet delas ut när ekonomin tillåter och efter beslut av företagarna Törebodas styrelse.

Företaget ska ha varit verksamt i minst ett år och ha en stark vision och nytänkande. Företaget ska ha en tydlig affärsidé och affärsplan för framtiden samt kunna visa upp minst ett bokslut.

Företaget ska genomsyras av entusiasm och ha en stark tro på sin ide.

Stipendiet ska nyttjas för att utveckla företaget vad gäller affärsidé, marknadsföring och kompetensutveckling.

Företaget utses av Företagarna Törebodas styrelse och delas ut under årets andra halva i samband med ett evenemang.

Som motprestation ska företaget presentera sitt företag och verksamhet samt förklara hur stipendiet har använts vid ett frukostmöte.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna