podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna söker en projektledare för lokal opinionsbildning i Västra Götaland

Publicerad 8 jun 2022
Företagarna företräder 60 000 företagare, skapar nya affärsmöjligheter och stärker företagares inflytande. Vi har förtroendevalda i 250 föreningar och närmare hundra medarbetare som tillsammans arbetar för att göra det enklare och mer lönsamt att driva företag. Nu söker vi en projektledare för lokal opinionsbildning till vårt team i Västra Götaland.

Vi som jobbar i organisationen tar hand om varandra och är hjälpsamma, engagerade och nyfikna. Vi är också modiga, snabbfotade och prestigelösa för att leverera resultat mot våra medlemmar och hänga med i politikens svängningar.

Om du gillar utmaningar och drivs av att åstadkomma förändringar kommer du förmodligen att trivas hos oss!

Arbetsbeskrivning

Du ska stötta våra drygt 40 lokalföreningar i länet i deras lokala företagarpolitiska arbete. Det gör du som en viktig kugge i vårt regionala team i Västra Götaland där vi tillsammans arbetar för att skapa stolthet och tillväxt!

Dina arbetsuppgifter är varierande och inkluderar bland annat att:

  • Stödja förtroendevalda i deras lokala företagarpolitiska arbete genom att bland annat planera, praktiskt förbereda, delta och utvärdera utåtriktade aktiviteter och kampanjer tillsammans med lokalföreningar och regionkontor
  • Skriva debattartiklar och andra underlag till de förtroendevalda.
  • Aktivt delta i påverkansarbetet och sprida det i SoMe och på webb

Du arbetar såväl självständigt som tätt ihop med övriga kollegor i hela organisationen.
För att axla rollen är det viktigt att du är serviceinriktad, initiativtagande, driven och noggrann i ditt arbete. Därtill är du samarbetsinriktad, men har samtidigt god förmåga till självständigt arbete och får saker genomförda snabbt. Du får stor frihet under ansvar och ett varierande uppdrag med stort mandat.

Vi söker dig som har:

  • En utbildning i samhällsvetenskap eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
  • Tidigare erfarenhet av koordinerande roller med flera olika arbetsuppgifter

Du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Självklart måste du ha ett samhällsintresse och vara intresserad av företagarfrågor.

Allt vi gör, gör vi för Sveriges småföretag och entreprenörer. Vi ser fram emot din ansökan!

Praktisk information
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med start så snart som möjligt. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Placeringsort; Borås eller Skövde. Resor förekommer löpande varför körkort och tillgång till bil är ett krav. Vi granskar inkomna ansökningar löpande.

Ansökan skickas med CV och personligt brev till vgl@foretagarna.se

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Mikael Erlandson, me@foretagarna.se eller 070-775 84 00.

Fler nyheter från Företagarna