För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Unga Företagare i Bollebygd korad

Publicerad 30 jun 2022
På La Familia samlades företagare, politiker och andra lokalprofiler, för att uppmärksamma Årets Företagare, och Årets Unga Företagare i Bollebygd. Vid ceremonin under kvällen överraskades samtliga pristagare. Företagarnas ordförande David Lidevi delade ut priset och det var Jesper Berens och Cristoffer Larsson, Stensio Måleri AB som fick ta emot utmärkelsen Årets Unga Företagare i Bollebygd 2022.
Årets Unga Företagare i Bollebygd 2022

Vinnar motivering:

"Att driva företag är komplext. Att driva företag som ung och att ta över efter en tidigare äldre ägare vet jag av egen erfarenhet kan vara väldigt inspirerande men också frustrerande. Att lyckas ta över och driva det framåt, framgångsrikt och lönsamt är inte alla som klarar och kräver engagemang, uthållighet, nyfikenhet och kanske att man måste bryta gamla normer och hitta nya sätt att jobba. Men detta har årets vinnare lyckats med. Det är med stor glädje vi i Företagarnas lokalavdelning här i Bollebygd ger utmärkelsen Årets Unga Företagare i Bollebygds kommun 2022 till, Jesper Berens och Christoffer Larsson som driver Stensiö Måleri AB."

banner-AF-AUF-samlingssida-2022.jpg

Fler nyheter från Företagarna