För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Göteborgsregionens ledande stenföretag är Årets Företagare i Kungälv 2022

Publicerad 8 jun 2022
I maj utsågs Christer, Robert och Jerry Olsson med sitt företag Kungälvs Natursten AB till Årets Företagare i Kungälv 2022.

Juryns motivering:

Årets företagare 2022 är ett gammalt familjeföretag som efter genomfört generationsskifte i början av 2000-talet har visat en stabil utveckling och tillväxt med ambition att ytterligare vilja växa på marknaden.

Företaget startade 1979 i Kärna. Efter omlokalisering av sin verksamhet till Kungälv 2008 har det succesivt växt och etablerat sig som Göteborgsregionens ledande stenföretag och är just i starten av att utvidga sin verksamhet ytterligare genom utökning av sina verksamhetslokaler och därmed befästa sin koppling till Kungälv och dess invånare.

Företaget har ett lokalt socialt engagemang och en uttalad policy gällande inköp av sina råvaror som ska uppfylla produktion med rättvisa arbets- och miljöförhållanden i annars mycket omdiskuterade produktionsvillkor i omvärlden.

Till årets företagare utses Christer, Robert och Jerry Olsson, Kungälvs Natursten AB.

 

Fler nyheter från Företagarna