För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Glädje och stolthet när Årets Företagare utsågs i Strömstad

Publicerad 1 jul 2022
Företagarna i Strömstad anordnade en ceremoni på Scandic Laholmen tisdag 7 juni. På plats fanns förutom Företagarnas styrelse kommunstyrelsens arbetsutskott och dess ordförande, Kent Hansson, Utvecklingsarena Strömstad, kommundirektör Mats Brocker och SEB. Årligen delar Företagarna Strömstad ut Årets Företagare och för andra året även Årets Unga Företagare. Det var en känslosam och stolt Michael Skärström med Nöjesskräddarn i Strömstad AB som tog emot utmärkelsen Årets Företagare i Strömstad 2022.
Årets Företagare i Strömstad

Motivering Årets Företagare i Strömstad

"I ett läge när hela världen, Sverige och Strömstad drabbades av en global pandemi visade Årets Företagare en imponerande drivkraft och beslutsamhet. Med engagemang, mod och vilja visade Nöjesskräddarn förmågan att ställa om och fortsätta utvecklas.

Med stor kunskap och förståelse för de digitala videoverktygen har Nöjesskräddarn på kort tid både blivit ett populärt anlitad företag och en lokal snackis. Företaget har blivit ett starkt varumärke som visar hur bra det kan gå om man vågar och satsar.

Årets vinnare är en sann entreprenör och ett föredöme för Strömstads kommuns företagare.

Grattis Michael Skärström till utmärkelsen Årets Företagare i Strömstad!"

banner-AF-AUF-samlingssida-2022.jpg

Fler nyheter från Företagarna