För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Ett proffs blev utsedd till Årets Företagare i Skara

Publicerad 30 nov 2021
Företagarna Skara anordnade en After Business på Jula Konsthotell där priset Årets Företagare delades ut. Vinnare av utnämningen blev i år Robert Lundahl på Proffsel Västragötaland AB.
Årets Företagare i Skara 2022

Det är roligt att vi kan ses och dela ut priset publikt, -det har vi sett fram emot, säger Charlotta Lidberg ordförande Företagarna Skara. 

Även kommunalrådet Ylva Pettersson var på plats och gratulerade Årets Företagare och passade samtidigt på att tacka alla Skaras företagare för sitt arbete och engagemang.

Under kvällen delades det också ut ett Gesällbrev inom Skorstensfejaryrket till Robin Wallander.

Efter pandemin märks det att det finns både en ovana vid fysiska träffar samtidigt som behovet av nätverkande och sociala sammanhang kan vara större än tidigare, så vi hoppas att det blir möjligt att genomföra fler aktiviteter kommande år. Näringslivsgalan är naturligtvis den största av de aktiviteterna där både Kommun och näringslivets olika delar samarbetar för att fira allt företagande i Skara.

Motivering Årets Företagare 

”Robert Lundahl, Proffsel Västragötaland AB, är Årets Företagare i Skara 2021 för att han snabbt har byggt upp ett företag med spetskompetens inom el- och solcellssektorn.

Framgångsfaktorn är gedigen kunskap, att ligga i framkant och att kunna rekrytera goda medarbetare!

Utöver det har Robert Lundahl med sitt ledarskap och trevliga sätt lyckats förmedla samma goda anda till sina medarbetare vilket gör att Proffsel levererar en mycket jämn och hög kvalité."

banner-AF-AUF-samlingssida-2022.jpg

Fler nyheter från Företagarna