För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Emma Hellberg som driver växthusföretaget Grohus är Årets Unga Företagare i Ulricehamn

Publicerad 1 jul 2022
Gällstadaföretagaren Emma Hellberg utsågs under juni till Årets Unga Företagare i Ulricehamn 2022. Hon fick priset på grund av sitt sunda företagande, sitt kloka ledarskap och fina utveckling.
Årets Unga Företagare i Ulricehamn

Grohus AB startade 2014 och har på kort tid vuxit till en av Sveriges största specialister inom växthus. Idag säljer man tusentals växthus varje år i olika storlekar och olika format. Alltid med strävar om bra kundservice och många nöjda kunder. All tillverkning, distribution och kundservice finns i Rånnaväg Gällstad, vilket har återspeglat sig med högsta betyg från kunderna av alla växthusleverantörer i hela Sverige.

Motivering

"Det som inte finns får man utveckla själv. Det började med ett eget behov och en idé som växte fram för något bättre än det som fanns på marknaden. En produkt som lanserades på sociala medier och som fick fler följare och successivt nya kunder. Idag är Grohus etablerade med egen produktion i Rånnaväg och är marknadsledare inom högkvalitativa växthus för privatmarknaden i Sverige. Resan är genomförd med stort engagemang och extremt god lönsamhet, vilket är synonymt med en hängiven entreprenör som Emma och hennes team i Rånnaväg." 

Årets Unga företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i Ulricehamns kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

Stort grattis önskar Företagarna Ulricehamn!

Nu hejar vi på er vid regionfinalens festliga galakväll den 1 september på Hotel the Weaver i Mölndal. Regionvinnarna går sedan vidare och tävlar om titeln Årets Företagare respektive Årets Unga Företagare i Sverige i den nationella finalen i Stockholms stadshus den 14 oktober.

Fler nyheter från Företagarna