För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Anders med sitt företag Sjuhärads Bygg i Borås AB är Årets Företagare i Dalsjöfors 2021

Publicerad 4 feb 2022
Sjuhärads Bygg i Borås AB är ett byggföretag med lång erfarenhet och bredd. Företaget är specialiserade på platsgjuten betong. Det är ett mer unikt sätt att bygga, allt gjuts in i väggar och betongbjälklag. Stort Grattis till Anders och hela företaget som engagerar sig för orten och är med och bidrar till utveckling och framåtanda.

Under Toarpsdagen i Dalsjöfors i augusti visades ett ”smörgåsbord” av olika aktiviteter upp där företag och föreningar fick möjlighet att visa upp sig och visa på kreativiteten i bygden. En av höjdpunkterna var såklart utdelningen av utmärkelsen Årets Företagare i Dalsjöfors som delas ut årligen. 

Motivering till Årets Företagare i Dalsjöfors 2021

Årets företagare är en entreprenör i ordets alla meningar.

Efter grundutbildning och några år som lärling och anställningar i olika företag startade han 1988 eget tillsammans med några kompisar.

Företaget har vuxit sedan dess och omsätter idag drygt 100 miljoner kronor. Med de 25 anställda, där drygt hälften har sitt ursprung i Dalsjöfors, skapar han kvalitet i vardagen, berikar samhället och ger ökade möjligheter för både unga och gamla att kunna bo kvar samt ger förutsättningar för att utöka invånarantalet i Dalsjöfors.

Med ett hjärta för bygden, viljan och höga tankar om kvalitet, miljö och utseende, ta fram byggnader anpassade till platsen och för framtiden vill vi utse Årets Företagare 2021 i Dalsjöfors och Toarpsbygden.

Årets företagare i Toarp 2021 är: Anders Gren, Sjuhärads Bygg AB

Fler nyheter från Företagarna