headphones newspaper video-player

Vinnarintervju med Victor Halvarsson på VANBRUUN Årets Unga Företagare i Västra Götaland 2021

En stolt och glad Victor Halvarsson tog nyligen emot utmärkelsen Årets Unga Företagare i Västra Götaland 2021. Victor är grundaren av VANBRUUN som idag är Nordens största diamantbutik. Hör Victor berätta om historien bakom framgången i denna intervju.
Publicerad 10 sep 2021
Vinnarintervju med grundaren Victor Halvarsson på VANBRUUN Årets Unga Företagare i Västra Götaland 2021

– Det här är verkligen en klapp på axeln och en stor sporre att satsa framåt. Vi är 18 personer på företaget och det här är inte bara mitt pris utan allas, säger Victor Halvarsson.

737x5-gold-divider (2).jpg

Vinnarmotivering Årets Unga Företagare i Västra Götaland

Bra idéer uppstår sällan ur ett vakuum, utan ur ett mänskligt behov. I detta fall ett högst personligt sådant. Och varje sann entreprenör vet att om lösningar saknas så får man lösa problemet själv. Det var lättare sagt än gjort för en ung nytänkare i en stenkonservativ bransch. Idag har sex år förflutit, sambon blivit en fru med diamant på fingret och den lilla e-handeln omsätter mer 50 miljoner med siktet inställt på allt fler marknader.

Som regionvinnare går företagaren vidare och tävlar om titeln Årets Unga Företagare i Sverige den 15 oktober. Stort grattis och lycka till!

Fler nyheter från Företagarna

Mindre bonus och mera malus

Lägre klimatbonus för laddhybrider och ett pristak för elbilar som kan få bonus är två av nyheterna när regeringen föreslår skärpta styrmedel av fordon.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter