podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Intervju med Evelina Lindgren på aPak Årets Företagare i Västra Götaland 2021

Publicerad 10 sep 2021
Vi fick möjlighet att träffa Evelina Lindgren, vd på familjeföretaget aPak och höra henne berätta om framgången och framtiden. Lyssna till intervjun och lär känna henne lite bättre.
Vinnarintervju med Evelina Lindgren aPak AB i Mölndal

– Jag är så himla glad och stolt! Det här är ett kvitto på att de satsningar vi gör är rätt, säger Evelina Lindgren, vd på aPak.

APak grundades 1917 och är ett av Sveriges äldsta emballage och förpackningsföretag med omkring 65 medarbetare som arbetar med ett tydligt mål – att varje kund får den smartaste, mest hållbara och innovativa förpackningslösningen.

737x5-gold-divider (2).jpg

Vinnarmotivering Årets Företagare i Västra Götaland

Entreprenörskap kan gå i arv. Och faserna ”förvärva" och ”ärva” kan bevisligen följas av ”förädla”. Med lite jävlar anamma kan det dessutom bli riktigt expansivt.

Tredje generationens vd började på golvet 2005. Inom tio år styrdes logistiken upp, nya affärsområden etablerades och kursen för ett över 100 år gammalt företag togs ut i en mer hållbar och framtidssäker riktning. Samtidigt som omsättningen på kort tid mer än fördubblades.

Vår vinnare är ett tydligt exempel på att man inte behöver vara fyrkantig bara för att man jobbar med förpackningar.

Som regionvinnare går företagaren vidare och tävlar om titeln Årets Företagare i Sverige den 15 oktober. Stort grattis och lycka till!

Fler nyheter från Företagarna