För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Energigivande frukost med presentation av de nominerade till Årets Företagare i Borås 2021

Publicerad 28 sep 2021
Under en trevlig energiboostande frukost med Företagarna i Borås i tisdags avslöjades finalisterna till det prestigefyllda priset Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Borås 2021. Förutom de upplyftande och spännande berättelserna från de nominerade kryddades deltagarna med givande och insiktsfulla ord från Mattias Svensson som utsågs till Årets Företagare i Borås 2019.

Det var en välbesökt frukost på Orangeriet i Borås när de nominerade till Årets Företagare och Årets Unga Företagare skulle presenteras. Alla som var på plats var väldigt förväntansfulla och ville såklart veta mer om de nominerade företagarna. Med Åsa Eriksson Berggren som moderator fick de verkligen lära känna företagarna bättre och höra mer kring deras företagarresa och deras passion för sitt företag.

De nominerade för Årets Företagare i Borås 2021 är.....

Johan Carlsson och Amir Ganjaei - Play Nöjesdistribution som arbetar med logistik och distribution inom nöjesprodukter. De är en av tre nominerade till Årets Företagare Borås 2021.

 

Lars Bonander - PR Home of Scandinavia som gör trendig belysning för inom- och utomhusbruk. De är en av tre nominerade till Årets Företagare Borås 2021.

 

Jörgen Lillieroth - TST Sweden som utvecklar och säljer skyddsutrustning och skyddsplagg med hög säkerhetsnivå för extrema miljöer. De är en av tre nominerade till Årets Företagare Borås 2021.


737x5-gold-divider (4).jpg

Årets Unga Företagare kan gå till antingen två unga män eller fyra unga kvinnor. De nominerade för Årets Unga Företagare i Borås 2021 är.....

Andreas Nyberg och Johan Forsberg - De driver företaget Ciszere 1.0 där de säljer kläder direkt till slutkunden online för att erbjuda det senaste modet.

 

XV Production drivs av Evelina Ingvarsson, Felicia Lundberg, Linnéa Magnusdotter och Lovisa Nolander - Företaget samarbetar med tygleverantörer, tryckerier, färgerier, etikettillverkare, och flertalet företag som säljer trimnings. Tillsammans med våra partners i närområdet projektleder vi hela uppdrag, från idé till färdig produkt. 

Hur blir man Årets Företagare?

Årets Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet. Först utses en vinnare i kommunen, kommunvinnarna samlas sen i en regionsfinal och alla regionala vinnarna går sen vidare till den stora finalen Årets Företagare Sverige.

Totalt är det 21 regionfinalister som gör upp om den nationella titeln. Alla kandidater granskas noga och vår samarbetspartner UC kontrollerar att de mätbara kriterierna är uppfyllda.

737x5-gold-divider (4).jpg

Den slutliga vinnaren kommer presenteras på Näringslivskvällen på Åhaga den 14 oktober.

Fler nyheter från Företagarna