podcast news play företagaren I media förmån

Fantastiska företagspitchar på Lidköpingsminglet

Senaste Lidköpingsminglet livade verkligen upp i oktoberkvällen. Det har blivit ett riktigt bra tillfälle för företagare att knyta kontakter och pitcha sina egna företag.
Publicerad 21 okt 2021

Ett 50-tal företagare träffades för mingel, buffé och nätverkande på Närebo Restaurang. Träffen engagerar och sprider en genuint positiv stämning.

− Det var verkligen jättetrevligt och det blev många nya kontakter för mig. Jag tar med mig fantastiska pitchar. Lidköpings företagare lever verkligen upp och visar sig på sin bästa sida. Jag själv hittade ett nytt företag som jag kommer att beställa tjänster av, berättar Johan Norrbin, som driver företaget Din Personalavdelning, som erbjuder HR-tjänster till små- och medelstora bolag, tillika är aktiv i Företagarna Lidköpings styrelse.

Det många tar med sig är att det är riktigt kul att äntligen umgås med företagare igen och den positiva energin det ger, samt kontakterna pitcharna ger till nya affärer:

Nya kontakter och affärer kommer säkerligen att bli av efter denna kväll.

På gång i Lidköping

Just nu är styrelsen i full gång med att intervjua nominerade kandidater till Årets Unga Företagare i Lidköping. Utmärkelserna Årets Unga Företagare och Årets Företagare i Lidköping kommer att delas ut på föreningen Näringslivet i Lidköpings Näringslivsfest som går av stapeln 19 november. Håll utkik efter inbjudan! Företagarna Lidköping sponsrar Näringslivsfesten och ser fram emot att träffa Lidköpings fantastiska företagare den kvällen.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Det här ska du fokusera på Damberg!

Mikael Damberg presenterades som ny finansminister. Företagarnas skattepolitiska expert, Patrick Krassén, presenterar nu fem förslag på reformer som den nytillträdde finansministern bör fokusera på.

Styr upp Arbetsförmedlingen

Regeringen måste styra upp Arbetsförmedlingen vars ledning tycks vilja göra allt utom att arbeta med sitt kärnuppdrag, skriver Företagarna i Expressen.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.