podcast news play företagaren I media förmån

Uppstart av affärsnätverk för kvinnor blev en succé

Från förväntan och nervositet till en lättnadens suck. Över 70 kvinnor kom till uppstarten av affärsnätverket för kvinnor som arrangerades hos Lidbil. - Man känner verkligen energin där ute, säger Agnetha Björndotter Berglund på Företagarna Lidköping.
Publicerad 25 nov 2021

Uppstarten av det kvinnliga affärsnätverket blev en succé, över 70 kvinnor i ledande befattning samlades hos Lidbil för att mingla, nätverka och knyta nya kontakter.  Förutom gott sällskap och mat fick deltagarna höra Jessica Span, vd på Volvo Cars och hennes resa vilket blev ett mycket uppskattat inslag. En stark kvinna som är extra stolt över sitt pannben och envishet som tagit henne långt.

STOLTmingelkvinnorlidkoping.png

Vi ser med glädje fram emot att träffa er alla igen och säkert fler till nästa träff!

”- Proffsigt upplägg rakt igenom”
”- Det här har vi väntat på”
”- Nu ser jag fram emot en fortsättning”

Varmt tack för ditt deltagande!

 

0-737-STOLT-top (1).jpg

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Det här ska du fokusera på Damberg!

Mikael Damberg presenterades som ny finansminister. Företagarnas skattepolitiska expert, Patrick Krassén, presenterar nu fem förslag på reformer som den nytillträdde finansministern bör fokusera på.

Styr upp Arbetsförmedlingen

Regeringen måste styra upp Arbetsförmedlingen vars ledning tycks vilja göra allt utom att arbeta med sitt kärnuppdrag, skriver Företagarna i Expressen.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.