podcast news play företagaren I media förmån faq

Engagemang och glädje på inspirationsträff för föreningsaktiva

Varje år arrangerar Företagarna Västra Götaland styrelseinspiration för förtroendevalda i Företagarnas lokalföreningar. Den 18-19 november var det äntligen dags och denna gång fick vi träffas fysiskt på fina Aspenäs Herrgård i Lerum. Under dagarna kom över femtio deltagare att bidra till goda diskussioner och skapade en atmosfär av energi – helt magiskt!
Publicerad 25 nov 2021

Våra hjältar och deltagare är många egna företagare som brinner för att påverka och komma med spännande idéer, som bidrar till ett bättre företagarklimat och skapa förutsättningar så att fler företagare ska lyckas och bli framgångsrika.

Våra förtroendevalda har ett viktigt uppdrag och det är extra kul när vi ser hur deras engagemang verkligen gör skillnad. Uppdraget görs ideellt och vi är otroligt stolta och tacksamma över ert fina arbete i föreningarna.

Under dagarna hade deltagarna mycket erfarenhetsutbyte, där de delade med sig av vad som fungerat bra i sina föreningar, samt fick stärka sina relationer till varandra. På kvällen hade vi en härlig middag med glada förtroendevalda som nätverkade med varandra och spred positiv energi. 

Under fredagen fick vi möjlighet att under ledning av Pontus Lindström, Företagarnas expert på lokalt företagsklimat, diskutera valet 2022 och hur vi som organisation lägger upp strategin inför det. Vidare skapades grund för bra verksamheter med hjälp av olika workshops, inom ämnen som de föreningsaktiva själva efterfrågat. 

Det var ett stort engagemang under de workshops som arrangerades. Alla bjöd på sig själva och delade med sig av tips och idéer kring ämnen som sociala medier, nyttan med medlemskapet i Företagarna, valet 2022, events och nätverksträffar samt hur styrelsearbetet kan bli ännu roligare och mer effektivt. 

Vi hoppas och tror att deltagarna tog med sig en massa energi, nya idéer och ett ännu bättre nätverk efter de här dagarna. Vi på Företagarnas regionkontor är både glada och stolta  över att få jobba med er förtroendevalda i en växande organisation!

 

Tack för ert deltagande!

 

Företagarna Västra Götaland

Linda Söderlund, Peter Andersson, Lotta Rolandsson, Petra Lindskog

Mikael Erlandson och Lukas Petersson

Fler nyheter från Företagarna

Ovärdigt pensionsdrama

Företagarna oroas över att partierna ägnar sig åt en budstrid som äventyrar hela pensionssystemet, i stället för att agera långsiktigt och principfast.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.