För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Unga Företagare & Årets Företagare i Åmål 2021

Publicerad 8 jul 2021
Under onsdagen överraskades och uppvaktades "Årets Företagare" och "Årets unga Företagare" i Åmål 2021. Stort Grattis till Anna & Niklas på Axelssons Motor och till Mohammad & Vasim på Åmål/Säffle Bildemontering! Vinnarna fick mottaga pris samt diplom, blommor och bakelser av Företagarna i Åmål.

Årets Företagare i Åmål - Anna & Niklas på Axelssons Motor


(Klicka på bilden för att höra intervjun med vinnaren)

- Det är inte ofta jag blir rörd på det sättet, men det blev jag nu, säger Niklas Axelsson.

Axelssons Motor AB i Åmål utför försäkringsjobb, bilreparationer och service av alla bilmodeller. Vi ställer en snabb och professionell diagnos för att därefter reparera skadan på din bil. Företaget är en auktoriserad bilverkstad för ŠKODA och Volkswagen.

Motivering

Sedan starten har Niklas & Anna levererat på ett imponerande vis. Bolaget har haft en fin kontinuerlig tillväxt. Man har ökat sin verksamhet på flera poster sedan starten 2008 på ett tillfredställande sätt. Personalstyrkan ökar och idag huserar man i egna moderna lokaler som är väl anpassade både för kund och drift. Ser man till de ekonomiska nyckeltalen kan man inte bli annat än imponerad.

Axelssons Motor är ett fint föredöme för näringslivet i Åmål, vi önskar dem lycka till i framtiden!

737x5-gold-divider (1).jpg

Regionfinal härnäst

Under hösten kommer båda finalisterna bjudas in till residenset i Göteborg för att delta i regionfinalen. Därifrån kan man gå vidare till Sverigefinal. Det brukar gå bra för regionens företag och vid flera tillfällen har de gått vidare till Sverigefinal, där bästa företaget i Sverige utses i oktober.

737x5-gold-divider (1).jpg

Årets Unga Företagare i Åmål - Mohammad & Vasim på Åmål/Säffle Bildemontering


(Klicka på bilden för att höra intervjun med vinnaren)

Åmål – Säffle Bildemontering AB är en auktoriserad bildemontering som säljer däck och begagnade bildelar. Här kan du skrota bilen. En legitimerad skrotfirma demonterar bilar för återanvändning, återvinning och sanerar skrotbilen på alla oljor, vätskor och andra miljöfarliga ämnen.

Motivering

Priset till årets unga företagare tilldelas Åmål-Säffle Bildemontering med säte i Åmål. Mohammad och Vasim har på ett modigt och konstruktivt sätt byggt upp sin verksamhet inom ett områdesom är mer aktuellt än någonsin. Återvinning och hantering av återvinningsbara material är en nyckel för att möte framtidens utmaningar. Bolaget har sedan starten 2015 visat god stabilitet och lönsamhet.

Vi är vertygade om att Mohammad och Vasim kommer utöka och växa i sin verksamhet på ett lyckat vis. De är fina förebilder för unga entreprenörer i Åmål.

Grattis & Lycka till!

Fler nyheter från Företagarna