headphones newspaper video-player

De fick utmärkelserna Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Lilla Edet

Nyligen utsågs Anette Pålsson och Torbjörn Wellrath, Lilla Edets Bryggeri, till Årets Företagare i Lilla Edet. Årets Unga Företagare blev Evelina Martinsson med sitt företag Bostadsmäklarna i Lilla Edet AB.
Publicerad 1 jul 2021

Årets Företagare

Anette Pålsson och Torbjörn Wellrath, Lilla Edets Bryggeri

Juryns motivering

Anette och Torbjörn gör ett fantastiskt arbete med sitt företag, Lilla Edets Bryggeri. På kort tid har de både lycktas öka volym och sortiment inom segmentet ”premium öl”. Genom sitt varumärke marknadsför de dessutom kommunen på ett mycket positivt sätt långt utanför kommungränsen. Deras engagemang för sina produkter och samhället runt omkring är en inspirationskälla.

Årets Unga Företagare

Evelina Martinsson, Bostadsmäklarna i Lilla Edet AB

Juryns motivering

Målmedveten, sakkunnigt och på kort tid har Evelina skapat sin självklara plats i mäklarbranschen. Med sitt lyhörda sätt och vänliga framtoning för hon säkert många affärer i hamn. Två år i rad har hon fått utmärkelsen ”Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun”, det säger allt. Som ung företagsam kvinna är hon precis en sådan förebild vi behöver.

Fler nyheter från Företagarna

Mindre bonus och mera malus

Lägre klimatbonus för laddhybrider och ett pristak för elbilar som kan få bonus är två av nyheterna när regeringen föreslår skärpta styrmedel av fordon.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter