podcast news play företagaren I media förmån

Årets Företagare i Tanum 2021 är Ingela Hultén & Camilla Zätermyr, Ekonomicenter i Bohuslän AB

I strålande solsken stod Företagarna och Tanums kommun ivriga och laddade med hyllande rop. När Camilla Zätermyr och Ingela Hultén klev ut fick de ta emot allas jubel och utmärkelsen Årets Företagare i Tanum med diplom och pokal.
Publicerad 6 jul 2021

Årets företagare i Tanum - Camilla Zätermyr och Ingela Hultén Ekonomicenter i Bohuslän AB 


(Klicka på bilden för att höra intervjun med vinnaren)

Ekonomicenter i Bohuslän, eller ECIB som vi förkortar det, är en lokalt förankrad, självständig redovisningsbyrå i Tanum.

Motivering

”Två systrar fick en idé år 2011. Efter många år inom ekonomiområdet som anställda, valde de att starta eget.

ECIB, Ekonomicenter i Bohuslän AB, såg genom Camilla Zätermyr och Ingela Hultén dagens ljus och har sedan dess vuxit organiskt. Genom att anställa personal som tidigare arbetat på andra företag som upphört med verksamheten, har de tagit fasta på kunskap och kompetens i kommunen och därmed förstärkt det lokala näringslivets möjligheter till att verka så optimalt som möjligt. Idag arbetar sex personer i en trivsam miljö under ledning av systrarna och grundarna, som fortfarande är både ägare och aktiva i företaget.

Camilla och Ingela basar över en stabil arbetsplats, med utrymme för framtidstro och kontinuitet i en bransch som inte ser någon ände på behoven.”

 

Fler nyheter från Företagarna

Det här ska du fokusera på Damberg!

Mikael Damberg presenterades som ny finansminister. Företagarnas skattepolitiska expert, Patrick Krassén, presenterar nu fem förslag på reformer som den nytillträdde finansministern bör fokusera på.

Styr upp Arbetsförmedlingen

Regeringen måste styra upp Arbetsförmedlingen vars ledning tycks vilja göra allt utom att arbeta med sitt kärnuppdrag, skriver Företagarna i Expressen.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.