För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Bernt på Aqua-Line i Stenungsund vill utvecklas tillsammans med sina anställda

Publicerad 15 dec 2021
Från kontoret och lagret i Stenungsund levererar Aqua-Line Pipe Systems rörsystem till industri, poolbyggen, badhus, VA projekt och maskinbyggare i hela Sverige.

Aqua-Line kan vara okänt för de flesta av oss men produkterna de marknadsför kan alla relatera till; rörsystem för kemikalier, vatten och avlopp. För byggbolag, industrirörläggare, poolbyggare och markentreprenörer är de således mer kända: Aqua-Line är en grossist och leverantör av rörmaterial, maskiner och utrustning till industri och infrastruktur över hela landet. Kunderna är framför allt pooltillverkare, byggbolag och deras lokala avdelningar, markentreprenörer, kemisk industri samt kommuner. Företaget har funnits i 19 år och grundades av VD:n Bernt Bodin och sedan 15 år driver han det tillsammans med sin kompanjon Mats Lager.

Företaget växer och utvecklas

Denna decemberdag som vi pratar med Bernt är han extra glad, företaget växer och två nya säljare är på väg in för att stärka upp personalstyrkan på elva personer. Visionen är att säljorganisationen ska växa än mer för att täcka upp och möta behovet från kunderna.

De anställda är viktiga för Bernt:

− En drivkraft för mig att det ska gå bra för företaget och för våra anställda. Våra anställda har ju i sin tur familjer och hur det går för oss på Aqua-Line påverkar även dem. Går det bra för Aqua-Line går det också bra för dem!

Friheten och att utvecklas med sitt bolag är också viktig:

− Det finns en frihet i att driva eget och göra det man tycker är roligast. Sedan betyder friheten inte jag jobbar mindre, snarare tvärtom. Det är också roligt med utvecklingen som kommer med att driva eget - att utvecklas tillsammans med alla som är med på vår resa.

Nätverk är en viktig grund till affärer

Bernt är medlem i Företagarna Stenungsund-Tjörn och menar att det är bra att ha ett nätverk på plats.

- Vår lokala verksamhet är beroende av lokala företagare. Jag ser också stor potential i nätverkande och att företagare hjälper varandra för att lyckas.

Kort om Aqua-Line

”Aqua-Line Pipe Systems AB skall med ett unikt produktprogram, hög leveranskapacitet och konkurrenskraftiga priser erbjuda svensk industri, entreprenad och kommun bästa möjliga utbud av rörsystem i plast för säker transport av vatten, avlopp och kemikalier.”
Läs mer om Aqua-Line på deras webbplats

Fler nyheter från Företagarna