headphones newspaper video-player

Nominerade till Årets Företagare och Årets Unga Företagare på Orust 2021

Årets Företagare och Årets Unga Företagare delas ut till företagare som genom sitt engagemang och sin kreativitet fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom alla tjänstesektorer.
Publicerad 30 apr 2021

Nomineringar

Årets Företagare Orust 2021

  • Maria Krafft & Niklas Krafft - Västsvenska skaldjur AB
  • Annika Olsson - Tegneby Servicecenter AB
  • Karl-Johan Stjärna - Hydtec Sweden AB

Årets Unga Företagare Orust 2021

  • Martin Hallgren - Martin Hallgren Marine AB
  • Edward Olsson - EO Bygg AB
  • Joel Nilsson - Orusttrappan AB

Företagarna delar ut Årets Företagare & Årets Unga Företagare för att vi vill lyfta fram människan bakom företaget. Vi vill synliggöra de företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra allt bättre affärer. Bättre affärer leder till tillväxt som ger välstånd, något som alla vill ha. Årets Företagare har sedan drygt 20 år delats ut på lokal och regional nivå. Årets Företagare i Sverige utses bland alla regionala vinnare.

Fler nyheter från Företagarna

Locket på om Las

Trots regeringens löfte om att utredningarna om ny arbetsmarknadspolitik skulle föra dialog har kontakten varit i det närmaste obefintlig.

Småföretagen ser ljusning

Antalet arbetstillfällen i de svenska småföretagen har minskat kraftigt under det senaste året, men nu ser de ljust på framtiden igen, visar en ny rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor