headphones newspaper video-player
Corona-pandemin Artiklar för företagare

Business Fast:track Trailrun by Företagarna

25 mar 2020
Liksom alla andra är även Företagarna Borås mycket medvetna om de förhållningsregler som gäller för Corona viruset – Covid 19. Vi följer de rekommendationer som Borås stad, vår regering och Folkhälsomyndigheten ger gällande umgänge i större grupper, och med anledning av detta så väljer vi tills vidare att pausa vårens inomhusevent. MEN….Under tiden så satsar vi hårt på något vi tror att våra ”nätverkstörstiga” Boråsare behöver, nämligen:Trailrun Fast:track by Företagarna på torsdagar kl.15:55 på Kype (vid informationstavlan)

Business Trailrun Club - är ett affärsnätverk för medlemmar i Företagarna och företagsledare som vill kombinera affärsnätverkande med Traillöpning. Syftet med nätverket är att skapa starka relationer, affärsnytta och förbättrad hälsa. Initialt sker eventet på torsdagar 15:55 på Kype. Vi möts vid informationstavlan som är placerad på huvudbyggnaden.

Nätverksträffarna består av introduktion av nätverket och syfte innan vi ger oss av tillsammans.
Traillöpningen sker på olika naturstigar och vi är ute ca en timme per träff. Man behöver ingen erfarenhet som traillöpare men man bör kunna springa en asfaltsmil på omkring 60 min.

Ombytesmöjligheter finns i Kype motionscentrum i direkt anslutning samlingsplatsen. Då vi är ett nytt nätverk och vi gärna ser att vi är så många som möjligt vid varje tillfälle, så uppskattar vi att ni som är medlemmar bjuder in andra företagsledare med löpintresse till nätverket.

Löpturen inleds efter en kort samling och genomgång av löpförmåga. De första kilometrarna får varje deltagare två minuter att berätta om sin business. Därefter fortsätter turen i lagom snacketempo med vissa utmaningar.

Tid: Torsdagar kl.15.55
Plats: Kype

Välkommen

Styrelsen Företagarna Borås

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap