För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarhjälpen Fyrbodal - Kostnadsfri telefonrådgivning

Publicerad 11 maj 2020
Företagarhjälpen Fyrbodal är en kostnadsfri rådgivningstjänst för företagare i Fyrbodalsregionen som påverkas av Coronapandemins konsekvenser.

Situationen för många branscher är tuff och osäkerheten påtaglig. Därför har Fyrbodals Kommunalförbund tillsammans med Coompanion, Drivhuset, Nyföretagarcentrum, Almi Väst, Support Group Network och IUC Väst initierat Företagarhjälpen Fyrbodal. Eftersom olika myndigheter arbetar intensivt just nu och det kommer nya insatser och stödpaket kontinuerligt kan det som företagare vara svårt att hålla sig uppdaterad.

Telefonnummer 010-252 0710 kopplas till en professionell företagsrådgivare som svarar på frågor vägleder och lotsar. Numret är bemannat vardagar 9–12. Det kan till exempel handla om hur regeringens stödpaket och folkhälsomyndighetens nya förordningar påverkar ekonomi, juridik och personal i det aktuella företaget.

Läs mer här >>>

Styrelsen Företagarna Orust

Taggar
Fler nyheter från Företagarna