podcast news play företagaren I media förmån

Årets Företagare i Mölndal 2020: Jörgen Olofsson och Leif Olofsson, Marten AB

Vi gratulerar Årets Företagare i Mölndal 2020: Jörgen Olofsson och Leif Olofsson, Marten AB som tillverkar några av världens finaste hifi-högtalare för hemmabruk. Priset skulle egentligen ha delats ut på Näringslivsdagen Mölndal i mars, men då denna är uppskjuten till hösten pga COVID-19, delas priset ut på plats hos företaget.
Publicerad 28 maj 2020

Motivering:
Årets vinnare har genom uthållighet och fast beslutsamhet lyckats utveckla en hobby till att bli ett av världens bästa i sin bransch. De har med hjälp av sin passion och teknik i framkant byggt upp ett starkt och nischat varumärke globalt samtidigt som design, utveckling och produktion sker lokalt här i Mölndal.

Fler nyheter från Företagarna

Det här ska du fokusera på Damberg!

Mikael Damberg presenterades som ny finansminister. Företagarnas skattepolitiska expert, Patrick Krassén, presenterar nu fem förslag på reformer som den nytillträdde finansministern bör fokusera på.

Styr upp Arbetsförmedlingen

Regeringen måste styra upp Arbetsförmedlingen vars ledning tycks vilja göra allt utom att arbeta med sitt kärnuppdrag, skriver Företagarna i Expressen.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.