headphones newspaper video-player

Företagarna Mölndal

Välkommen till Företagarna Mölndal - det aktiva företagarnätverket!

Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. 

Vi är Sveriges största företagarorganisation och representerar 70 000 företagare i landet. Våra medlemmar är företagare som äger sina egna företag eller som stöttar vårt arbete.

Lokalt verkar vi för att skapa ett starkt nätverk bland företagare så att vi tillsammans utvecklar våra företag. Gemensamt kan vi påverka lokala beslutsfattare så att bästa möjliga förutsättningar för ett bra företagsklimat skapas i Mölndal

Vid årsmötet valdes Kristoffer Andersson till ny ordförande.
Övriga i styrelsen är Anita Alriksson, Karolina Flink Berndtsson, Ajdin Hasic, Stina Karlsson, Joakim Marcko, Lena Ohlsson, Tomas Olsson och Magnus Skoglund.

Välkommen företagare! Den 19 april kl 18.00 bjuder vi in till en galakväll där vi delar ut priser för de prestationer som åstadkommits under det gångna året.Vi hoppas att du som företagare vill förgylla denna festliga kväll! - Läs mer och anmäl dig här

Vem tar parti för företagare inom Mölndals kommun? Ta chansen att göra din röst hörd torsdagen den 17 maj! Vi bjuder på frukost och du bidrar med synpunkter och förslag på aktuella näringslivsfrågor till ledande politiker i kommunen.

Patrik Nilsson, samhällspolitisk chef på Företagarna, är moderator och kommer att belysa småföretagens betydelse för kommunens fortsatta utveckling av näringslivet.

 Läs mer och anmäl dig här

På gång att anställa medarbetare? Ta hjälp av Jobbsökarna!
Jobbsökarna i Mölndal

Nyheter om företagande i Mölndal

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD