För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Björn Christiansson, Hamn och Sjö Väst AB är Årets Företagare i Tanum 2020

Publicerad 24 jun 2020
Björn Christiansson på Hamn & Sjö Väst har utsetts till Årets Företagare i Tanum 2020. Representanter från Företagarna och kommunledningen uppvaktade med blommor och tårta.

Motivering

Genom hög professionalism och i ständig utveckling bidrar Hamn & Sjö till en långsiktig hållbar utveckling inom den marina sektorn. Ägaren, Björn Christiansson, har utvecklat företaget sedan starten 1983 inom specialområden som infrastruktur, anläggningsentreprenad och byggnation gällande bryggor, flytbryggor, kajer och marinor.

I företagets värdegrund ligger att måna om goda och långvariga relationer till sina kunder, som är både privata och offentliga företag, liksom föreningar och privatpersoner.

Den ökade efterfrågan av marina anläggningar möter företaget genom att utvecklas och växa för att skapa harmoni mellan människor, miljö och kultur i norra Bohuslän.

Fler nyheter från Företagarna