För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare och Årets Unga Företagare på Orust har utsetts!

Publicerad 18 jun 2020
Vi säger stort grattis till Bertil Abrahamsson, Harriet Persson, Olof Nilsson och Sonny Olsson, Lyresunds Trävaru AB som fått utmärkelsen Årets Företagare på Orust 2020 och till Emil Olsson, Kolbuxeröds Gård som utsetts till Årets Unga Företagare på Orust 2020

Årets Företagare på Orust 2020
- Bertil Abrahamsson, Harriet Persson, Olof Nilsson och Sonny Olsson, Lyresunds Trävaru AB

Motivering

Starkt gjort att genom hårt arbete lyckats att åter starta upp ett företag som först blev uppköpt för att sen läggas ned av de övertagande ägarna. Utöver att deras företagande servar en del av Orust som saknade en bygghandel har kvartetten dessutom lyckats både omsättningsmässigt och resultatmässigt - bra kämpaglöd hos dessa företagare!

Årets Unga Företagare på Orust 2020
- Emil Olsson, Kolbuxeröds Gård

Motivering

Just nu, i Coronapandemins spår, har vi alla blivit extra uppmärksammade på vikten av Sverige har ett större självförsörjande av livsmedel och här spelar lokala matproducenter en stor roll i att möjliggöra detta, extra roligt i detta fall är att vi har en ung företagare som satsar och som har utökat sin verksamhet från en till två gårdar, vi ser med tillförsikt framtiden an vad denne unge företagare kan åstadkomma!

Fler nyheter från Företagarna