För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Martina Engdegård, Be Sporty Utbildning AB är Årets Företagare i Kungsbacka 2020

Publicerad 14 maj 2020
Stort Grattis till Årets Företagare i Kungsbacka; Martina Engdegård med företaget Be Sporty! Priset delades ut på frukostklubbens digitala livesändning. Nu går Martina vidare till regionfinalen och därefter förhoppnigsvis till riksfinal. Härligt och grymt gjort Martina och alla henes medarbetare!
Kristoffer Bergendahl, Företagarna Kungsbacka delar ut priset till Martina Endegård, Be Sporty Utbildning

Motivering
Årets Företagare är en målmedveten idéspruta som med stort engagemang driver en mycket framgångsrik verksamhet. Företagaren har varit med och byggt upp en ny marknad och är i dag verksamma från Luleå i norr till Ystad i söder med flera olika idrottskurser. De har också påbörjat etablering i Norge och kanske får de nu vidga sin vision om att sätta Sveriges barn i rörelse till att sätta Nordens eller varför inte världens barn i rörelse. Utmärkelsen Årets Företagare i Kungsbacka går till personen och grundaren, som sedan starten 2003 satt över 130 000 av Sveriges barn i rörelse, - Martina Engdegård på Be Sporty Utbildning AB!

Här kan du se hela Frukostklubben. Utdelningen av Årets Företagare börjar ca 1.06.00 in i filmen.

Se Frukostklubben här >>>

Fler nyheter från Företagarna