För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna Young tillsammans med Sendify boostade företagares fraktkunskaper

Publicerad 3 dec 2020
Företagare fick förra fredagen inspireras och svar på sina frågor kring frakter och hur just de skall agera för att boosta sin export och import. Robina och Philip på Sendify gav sina bästa tips och gick igenom de vanligaste frågorna som de får.

Fredrik Edeland grundare av Sendify och som även är ambassadör för Företagarna Young i Stor Göteborg inledde mötet med sin bakgrund till varför han startade Sendify och varför han valt att engagera sig i Företagarna Youngs nätverk.

- Som företagare kan vi nog alla relatera till att man får mycket utbyte av andras passion och delade intresse för att driva bolag. Detta är en stor del varför jag har valt engagerat mig i Företagarna Young och jag hoppas fler vill vara med och finna inspiration, energi och kunskap både i din roll som företagare och som människa.

Robina David och Philip Robertsson rattade sedan dragningen tillsammans och gav alla insikter i tre kloka steg för hur de skall tänka innan de väljer fraktlösning och vilka fallgropar samt onödiga avgifter de kan undvika.

Med en aggregerande köpkraft av 6000 företag som använder Sendifys tjänst idag för att boka rätt fraktlösning kunde experterna på Sendify konstatera att det är högt tryck just nu på fraktbolagen.
Detta tillsammans med rådande pandemi har inneburit både längre ledtider
och att priserna stigit vilket är viktigt att ha i åtanke när man erbjuder fraktlösning mot sina kunder.

För dig som missade sändningen går det bra att se den här igen.

Se luncheventet med Sendify

 

Har du frågor till Sendify kan du maila till robina@sendify.se eller philip@sendify.se

 

Fler nyheter från Företagarna