headphones newspaper video-player

Festligt på residenset när Årets Företagare i Västra Götaland korades

Nyligen delades den prestigefyllda utmärkelsen Årets Företagare i Västra Götaland 2019 ut på residenset i Göteborg. Nominerade och inbjudna till evenemanget var alla som blivit utsedda till Årets Företagare i sina kommuner. Det blev Erik Gatenholm, Hector Martinez, Jockum Svanberg och Gusten Danielsson med sitt företag Cellink AB i Göteborg som fick ta emot utmärkelsen och folkets jubel.

Se intervjun med vinnarna här:

 

När portarna öppnades på residenset i Göteborg stod över sextio glada och förväntansfulla gäster och hälsades hjärtligt välkomna av landshövding Anders Danielsson. Gästerna samlades i bottenplan där det bjöds på fördrink innan det var dags för lunch en trappa upp. Landshövdingen passade på att berätta för gästerna om uppförandet av byggnaden och den magnifika historia som residenset har.

Det blev många intressanta samtal kring borden när Årets Företagare från alla delar av regionen möttes. Nya kontakter skapades och några nya samarbeten verkade inledas redan på plats!

Deltagande företagare fick presentera sig och sina verksamheter. Vilken samling av entreprenörer!

juryn

Juryn berättade om hur de arbetat för att ta fram förslag på vinnare, som regionstyrelen sedan fattade beslut om.  Från vänster Maria Åkerberg - Dermanord Svensk Hudvård AB, Fredrik Olsson - Miami Advertising Agency AB och Margit Alard - Malard Ekonomikonsult. Övriga jurymedlemmar, som inte kunde vara med på plats är Anna Simmons - CSR Västsverige och Mikael "Dugge" Engström - Dugges Ale & Porterbryggeri AB.

 Tack alla Årets Företagare med sällskap som kom och förgyllde dagen!

pappfigur

Vi tackade Anders Danielsson för gästfriheten och enligt tradition blev det en gåva från förra årets vinnare. Då förra årets vinnare var bröderna Bille på Billes Tryckeri , så blev det en pappfigur, föreställande landshövdingen själv, som han kanske kan ha nytta av under hektiska dagar! Det kan bli tufft för årets vinnare att komma på någon gåva att ge från sin verksamhet nästa år....

Partners 2020
Utställare 2020