För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Välbesökt upphandlingsträff i Alingsås

Publicerad 20 mar 2019
Den 20 februari bjöd Företagarna Alingsås och Alingsås kommun in till en upphandlingsträff i Utbildningens Hus. Det blev en välbesökt träff med ca 65 personer närvarande.

Efter kaffe och lättare förtäring var det dags för Sandra Hansson, advokat och expert på offentlig upphandling, Wesslau Söderqvist Advokatbyrå. Hon höll en generell genomgång om upphandling och LOU (lagen om offentlig upphandling).

Sandra utgår från att skapa förståelse och ge en bra grund till upphandling. Hon tar ett tydligt företagsperspektiv på upphandling och ger konkreta tips för att företag ska börja lägga anbud och se kommunen som en affärspartner.

Därefter berättade Filip Olsson Lagerstedt, upphandlare Alingsås kommun, om upphandlingsenhetens uppdrag, vart annonsering sker, vilka sätt finns att ta reda på kommande upphandlingar, hur kontaktas upphandlingsenheten. Filip gav även tips på hur du undviker de vanligaste fallgroparna i anbudsgivning.

Möjlighet till frågor och mingel fanns för de som vill stanna kvar en stund.

Fler nyheter från Företagarna