För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

VI BEHÖVER DIN HJÄLP!!

Publicerad 24 jan 2019
2016 startade Företagarna Borås tillsammans med Borås Stad och Borås Näringsliv ett projekt vi valde att kalla ”Förbättra Företagsklimatet”

Detta är något som utifrån hårt arbete och stor samarbetsvilja givit fantastiska resultat. Bland mycket annat så lanserade Borås Stad i förra veckan ”Näringslivets Servicecenter”
Läs mer här

Se även ”Tillståndsguiden” och film om ”Näringslivets Servicecenter”. Se här

Nu behöver vi DIN HJÄLP med att utveckla projektet ytterligare!
Vi kommer att erbjuda tre tillfällen där vi kommer att sitta företagare, politiker och tjänstemän i blandade grupper och diskutera olika scenarier som bygger på verkliga händelser, se inbjudan här nedanför.

Utan dig, dina åsikter och erfarenheter, kommer vi inte kunna göra några förbättringar av företagsklimatet så gå in och anmäl dig nedan så löser vi problemen tillsammans.
boras.se/workshopforetagsklimat

VÄLKOMMEN!!

INBJUDAN

Vi behöver din hjälp för att lyckas!
Företagen, politiker och tjänstemän har alla olika bilder och verklighet, tillsammans kan vi skapa Sveriges bästa företagsklimat.

Hur gör vi?
Under ledning av en extern moderator träffas vi för att diskutera olika scenarier där företagare, politiker och tjänstemän möts. Vi har byggt scenarierna tillsammans och de är baserade på verkliga händelser som kan uppkomma i en kommun.

Ni kommer att sitta i blandade grupper och tillsammans ta ställning till olika alternativa lösningar på de utmaningar vi ger, men även ge förslag på utvecklingsområden där både tjänstemän, politiker och företagare kan utvecklas för att relationen ska utvecklas vidare.

Anmäl ditt intresse vilken eller vilka dagar du kan delta senast den 15 februari. Du får en bekräftelse senast den 20 februari vilken eller vilka dagar du kommit med.
Anmälan: boras.se/workshopforetagsklimat

Var: 

DO-tank, Textile Fashion Center

När:

Tisdag 5 mars: 12:15-17.00
Vi startar med en gemensam lunch kl. 12.15 workshop kl. 13.00-17.00

Onsdag 6 mars: 16.00-20.30
Vi bryter kl. 18.00 för gemensam kvällsmat

Torsdag 7 mars: 08.00- 12.00
Vi avslutar med gemensam lunch kl. 12.00

Inbjudna

Företagare i Borås.

Politiker och tjänstemän i Borås Stad som jobbar med eller beslutar om företagsrelaterade frågor, exempelvis samhällsbyggnad, miljö och hälsoskydd, livsmedel, serveringstillstånd, tekniska, upphandling, barn och utbildning, omsorg, kundtjänst och näringsliv.

Kommunala bolag.

Kontakt

Daniel Göök
daniel.gook@boras.se
0768-88 70 09

Anna Mattsson
anna.mattsson@boras.se
0734-32 75 80

Vi kan tillsammans skapa ett ännu bättre företagsklimat i Borås.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna