headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Årets platsbytarmiddag på Liseberg i Göteborg

För 13:e året i rad arrangerade Företagarna platsbytarmiddag på Liseberg. I år var det åter fullbokat med 130 drivna och glada företagare på plats. Kvällen bjöd på många skratt och många fick nya bekantskaper under kvällen. Ett Stort tack till alla som deltog och bidrog till en väldigt trevlig träff!

Under kvällen bjöds företagare på en god trerättersmeny där alla fick rotera och ta plats vid nytt sällskap vid varje rätt. I pauserna mellan rätterna blev det mingel och gästerna fick möjligheten att lyssna till Jakob Eriksson Saternus från Företagarna Göteborg om deras initiativ till Positiv Göteborg på Facebook och även höra Jenny Eringstam från Forum arkitekter om deras ombyggnation av den fina järnvägsrestaurangen på Liseberg.

Vår förmånspartner BMW var på plats och bjöd på spännande nyheter och erbjudanden Läs mer..
Värd för kvällen var Cathrine Dellborg, ordförande i Företagarna Göteborg som också höll i programmet och utlottningarna av fina klappar från både BMW och Liseberg.

Röster från Platsbytarmiddagen

Det var en kväll med hög energinivå och positiva människor. Bara känslan av att komma in på Liseberg utan all den trängsel som det brukar vara kändes väldigt lyxigt och magiskt. Jag träffade så himla många nya människor och skapade goda kontakter inför framtiden. Flera av dem har jag haft kontakt med efter träffen. Tack för en underbar kväll, givet att komma nästa år igen!

Kristin Lönnsjö, Lönnsjö Coaching

Platsbytarmiddagen är över för denna gång och ett Stort tack till er allihopa med hopp om återseende 2020!

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap