För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Bröderna Bille på Billes Tryckeri AB i Mölndal är Årets Företagare i Västra Götaland 2018

Publicerad 5 sep 2018
Årets Företagare i Västra Götaland 2018 blev Niklas Bille och Fredrik Bille med sitt företag Billes Tryckeri AB. Bröderna Bille fick idag ta emot utmärkelsen på residenset i Göteborg av organisationen Företagarna och landshövding Anders Danielsson.             – Vi är jätteöverraskade och väldigt glada, säger Fredrik Bille, som tillsammans med sin bror driver familjeföretaget i Mölndal.

Billes Tryckeri har funnits sedan 1963 och är idag ett av Sveriges mest miljöanpassade tryckerier. Niklas och Fredrik har sett till att företaget har överlevt finanskriser och samhällsförändringar genom att alltid ligga i framkant med teknologi, maskiner och kompetens hos sina medarbetare. De har bland annat satsat stort på spetskompetens inom digitalt tryck för de mindre jobben och ett brett utbud av speciallösningar i alla varianter, på alla möjliga material.

Vinnarmotivering: 

Årets Företagare, som är tredje generationen i detta familjeföretag med mer än femtio år på nacken, har inte bara lyckats överleva generationsskiftet utan även ett stålbad inom sin bransch som de gått stärkta ur och nu är ett lok som tar höjd för framtida utmaningar.

Företagarna verkar på hemmaplan, engagerar sig i sin bransch och sina medarbetare, har ett tydligt miljö- och HR-tänk och har utvecklat sin verksamhet till att omfatta betydligt fler material, tjänster och tekniker än bara pappret man en gång startade med.

Årets Företagare i Västra Götaland 2018 är Niklas Bille och Fredrik Bille med företaget Billes Tryckeri AB i Mölndal.

Den 19 oktober är Niklas och Fredrik Bille Västra Götalands bidrag, då Årets Företagare i Sverige 2018 kommer att koras i Stockholms Stadshus.

 

Årets Företagare har sedan drygt 20 år delats ut på lokal nivå av Företagarna. Priset ges till en företagare som visat prov på att vara extra kreativ och företagsam och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare. Företagarna är Sveriges största företagarorganisation. Vi representerar ca 70 000 företagare i många olika branscher.
Fler nyheter från Företagarna