För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Sök Utmärkelsen - priset för bästa samverkan mellan skola och arbetsliv!

Publicerad 28 maj 2018
Syftet med Utmärkelsen är att inspirera fler till att arbeta långsiktigt med kompetensförsörjning genom skolsamverkan och att sprida goda exempel.

Under ett antal år har SAK-rådet, Göteborgsregionens referensgrupp för skolaarbetslivskontakter, genom priset Utmärkelsen uppmärksammat och premierat verksamheter som arbetar särskilt bra och kvalitativt med samverkan mellan skola och arbetsliv. Syftet med priset är att sätta frågan på dagordningen och sprida goda exempel. Priset delas ut i kategorierna grundskola, gymnasieskola, årets yrkeslärare och företag. Nytt för i år är att kategorin företag är uppdelad i mindre företag (upp till 50 anställda) och större företag. Vi på Företagarna hoppas givetvis att många mindre företag ska ansöka, så att vi kan visa på goda exempel också bland småföretagen, som skapar fyra av fem nya jobb!

Ansök

För att delta i utmaningen klickar du på länken här  och beskriver hur samarbetet med skolan ser ut och vilka effekter det ger. Vi önskar få in era ansökningar senast den 7 september 2018. Om ni har ett särskilt bra samarbete med en skola som ni tycker borde vinna i sin kategori kan ni även nominera denna.

Prisutdelning på Gymnasiedagarna och Future Skills

Prisutdelningen äger rum på Svenska Mässan under Gymnasiedagarna och Future Skills den 9–11 oktober. Vinnarna tilldelas ett pris och får under kommande år fungera som goda exempel för samverkan mellan skola och arbetsliv. Vinnarna publiceras även på GR Utbildnings webbplats.

Pris delas ut i kategorierna större och mindre företag samt grundskola, gymnasieskola och yrkeslärare.

Utmärkelsen är ett initiativ ifrån SAK-rådet, regionens referensgrupp för skola-arbetslivskontakter.

Fler nyheter från Företagarna