För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vi vill hjälpa dig att ställa fem frågor till politikerna i Töreboda kommun

Publicerad 20 feb 2018
I år är det valår och vi i Företagarna Töreboda ska filma våra kommunpolitiker när de  svarar på dina frågor från oss företagare i kommunen. Vi kommer att visa filmerna på en  frukostträff i augusti som avslutas med en frågestund live.

Vi medlemmar är viktiga och vi måste få upp företagarnas villkor på våra lokalpolitikers agendor! Varför då? Små företag står för 4 av 5 jobb. I Töreboda finns 1 281 jobb i de små företagen. Och visste du att vi små företagare tillsammans med våra anställda bidrar med 99 miljoner kronor till kommunens skatteintäkter? Jag kan lova att inte alla politiker vet detta!

Vi behöver därför din hjälp med vilka frågor som just du vill ställa till våra politiker! Vi kommer att välja ut fem bra frågor som ska ställas vid filmningen.

Låt oss veta om vad som är bra och dåligt för dig i vår kommun. Det tar ca 1-3 minuter ge din input till oss här nedan. STORT TACK för din hjälp!

Vi vill ha dina svar senast 24 mars.

Tack för din hjälp!

Lasse Hellsten
Ordförande Företagarna Töreboda
0702-57 74 99
lasse@marilena.se

Taggar
Fler nyheter från Företagarna