headphones newspaper video-player

Platsbytarmiddag succé på Liseberg i Göteborg

Den 3 december arrangerade Företagarna för 12:e året i rad platsbytarmiddag på Liseberg i Göteborg. Stort tack till alla ni fantastiska företagare som bidrog till en trevlig atmosfär under platsbytarmiddagen och för att ni delade med er av era erfarenheter.

Förutom taggade företagare på plats bjöds det på en god trerättersmeny under kvällen där alla fick rotera och ta plats vid nytt sällskap vid varje rätt. I pauserna blev det mingel och Cathrine Dellborg, vice ordförande i Företagarna Göteborg höll i utlottningarna av fina klappar från BMW, Thorskogs Slott och Liseberg.

platsbytarmiddag.jpg

Röster från Platsbytarmiddagen

"Platsbytarmiddagen var ett av de mest givande eventen jag varit på!
Start med en tävling med radiobilarna på det stämningsfullt julpyntade Liseberg. Idén att byta plats vid borden mellan förrätt huvudrätt och kaffe var helt lysande! På detta sätt fick vi verkligen möjligheten att samtala med andra företagare om erfarenheter att driva företag, tips och affärskontakter. Jag har varit medlem i Företagarna sedan jag startade mitt företag men har helt missat detta! Så nöjd med kvällen. Företagarna har många medlemsförmåner, detta att bli bjuden på middag med nätverkande ser jag också som en medlemsförmån! Ser fram emot Platsbytarmiddagen 2019!"

Lullan Backman, Heartex Första Hjälpen AB

"Platsbytarmiddagen har blivit ett efterlängtat event för mig. Det ger en varm känsla av att vara många, trots att många av oss är ”små" – alla är nyfikna på alla och försöker hitta gemensamma intressen, finns det något vi kan göra för varandra? Själva idén att hålla middagen på Järnvägsrestaurangen med nya biljetter till nya tåg är verkligen rolig och gör det väldigt intressant. Stort tack!"

Maria Crum, Emcrum – återvinnande design

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD