För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Inspiration och nätverkande på Soloföretagardagen

Publicerad 2 okt 2017
Årets kickoff för soloföretagare – Soloföretagardagen, lockade närmare 40 deltagare, som var med och investerade en dag för sig och sitt företagande. I år var temat ”Ta makten över din tid” och kickoffen arrangerades på Hällsnäs i Mölnlycke.

Dagen leddes av Michael Alphov, som driver sitt företag Effektiva Metoder i Norden AB. Michael föreläste om effektiva arbetsmetoder och fick deltagarna att tänka till kring hur de fördelar sin tid under en arbetsdag. Han gav många exempel på hur man kan tänka kring effektivitet utifrån sin egen erfarenhet som soloföretagare.  

Ett uppskattat inslag i programmet, som har varit med också tidigare år, var workshopen, där deltagarna fick ge input till varandras verksamheter. De utgick från frågeställningarna: "Vad är mitt och företagets nuvarande läge? Vilka är mina konkreta mål med företaget under 2017? Vilka är mina privata mål under 2017? Vad är mitt önskade läge?"

Alla deltagare fick med sig varsitt exemplar av Företagarnas bok "Minst & flest - en viktig bok om soloföretagare". En av företagarna som porträtteras i boken, Lullan Backman (t v på bilden) fanns på plats, liksom Charlotte Widell (t h på bilden), som är en av bokens fotografer.

Klicka här för att bläddra i boken Minst & flest

 

"Inspiration, nätverk och nya insikter" och "trevligt, positivt, energifyllt" var kommentarer från några av deltagarna efter Soloföretagardagen.

 

 


Lotta Rolandson
, Kommunikatör / projektledare
Telefon: 031-745 40 03
Mobil: 0707-75 84 90
E-post: lotta.rolandson@foretagarna.se

Fler nyheter från Företagarna