headphones newspaper video-player

Vem blir Årets Företagare i Västra Götaland 2015?

Publicerad 7 sep 2015

Den 17 september utses Årets Företagare i Västra Götaland. Landshövding Lars Bäckström kommer under en festlig lunch på residenset i Göteborg att dela ut utmärkelsen till vinnaren. Nytt för i år är att vi har en extern jury, som med spetskompetens inom olika områden tar fram förslag på vinnare till Företagarnas regionstyrelse. Alla som blivit utsedda till Årets Företagare i kommunerna i Västra Götaland, under perioden 140701-150630 har blivit inbjudna till evenemanget den 17/9.

Vinnande företagare går vidare till riksfinalen Årets Företagare i Sverige, som går av stapeln 9 oktober i Stockholms Stadshus.

Juryn för Årets Företagare i Västra Götaland 2015

juryn


Magnus Österman, verksamhetschef CSR Västsverige - kompetens kring mångfalds- och hållbarhetsfrågor. Margit Alard, Malard Ekonomikonsult - ledamot i regionstyrelsen (fram till april i år) och granskar ekonomi och tillväxt tillsammans med Helena. Fredrik Olsson, Miami Advertising Agency AB - kompetens kring medial profilering.Helena Adrian, Adrian & Partners - kompetens kring ekonomi och tillväxtmöjligheter.Vinnaren av Årets Företagare i Västra Götaland 2015 kommer att presenteras här på hemsidan den 17 september!

Fler nyheter från Företagarna

”Strandskyddet är skevt”

Obalanserna i strandskyddet borde rättas till så att regelverket inte hindrar utveckling, menar ägaren av strandkrogen SuderSannas på Fårö.

Stoppa nedmonteringen av posttjänsterna

För att kunna bedriva företag i hela landet krävs fungerande infrastruktur i form av bl a postservice. Nermonteringen försvårar för företagande, visar Företagarnas nya rapport.

Bakläxa för EU-kommissionen

Företagarna har bidragit till att ett långtgående lagförslag om bolagsstyrning och ansvarsfrågor i företagens leverantörskedjor hejdats.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor