headphones newspaper video-player

Vem blir Årets Företagare i Västra Götaland 2015?

Publicerad 7 sep 2015

Den 17 september utses Årets Företagare i Västra Götaland. Landshövding Lars Bäckström kommer under en festlig lunch på residenset i Göteborg att dela ut utmärkelsen till vinnaren. Nytt för i år är att vi har en extern jury, som med spetskompetens inom olika områden tar fram förslag på vinnare till Företagarnas regionstyrelse. Alla som blivit utsedda till Årets Företagare i kommunerna i Västra Götaland, under perioden 140701-150630 har blivit inbjudna till evenemanget den 17/9.

Vinnande företagare går vidare till riksfinalen Årets Företagare i Sverige, som går av stapeln 9 oktober i Stockholms Stadshus.

Juryn för Årets Företagare i Västra Götaland 2015

juryn


Magnus Österman, verksamhetschef CSR Västsverige - kompetens kring mångfalds- och hållbarhetsfrågor. Margit Alard, Malard Ekonomikonsult - ledamot i regionstyrelsen (fram till april i år) och granskar ekonomi och tillväxt tillsammans med Helena. Fredrik Olsson, Miami Advertising Agency AB - kompetens kring medial profilering.Helena Adrian, Adrian & Partners - kompetens kring ekonomi och tillväxtmöjligheter.Vinnaren av Årets Företagare i Västra Götaland 2015 kommer att presenteras här på hemsidan den 17 september!

Fler nyheter från Företagarna

Småföretagare tar över när Findus ger upp

Efter 20 år tillsammans på Findus blev Bengt Gunnarsson och Göran Claesson av med jobbet. Nedläggningen av det anrika företaget var oväntad. Men slutet på anställningen blev början till egen verksamhet. Nu satsar de på närodlad frukt och grönt i nordvästra Skåne.

Korttidsstöd öppet för ansökan

Ansökan om stöd till korttidsarbete är sedan den 29 mars öppen igen. Företagarna tagit fram ett verktyg så att du kan räkna ut korttidsstöd per anställd.

Guide: Våga ta steget!

Pandemin fick Jokkmokks världsberömda marknad att växla från folkmyller till webbhandel. Det visar hur det digitala klivet kan rädda såväl företag som 416-åriga traditioner.

Plötsligt var ”Nowhere” överallt

Dryck som ändrar samhällets inställning till alkohol i en unik restaurangupplevelse i skogen. Det är eventet som nominerats till ett prestigefyllt pris. Fast egentligen handlar ...

”Pandemin är som en tidsmaskin”

Per Schlingmann har tillsammans med Kjell A Nordström skrivit boken Corona Express som beskriver hur covid-19 blivit en förändringskraft som påverkat villkoren för människor, företag och samhällen.

Sju förslag för bättre miljöpolitik

Miljöpolitiken måste ge rätt incitament. Hållbarhet får inte ses i ett motsatsförhållande till rörelsefrihet, ökat välstånd, tillväxt och ekonomisk aktivitet.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor