För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna med i Fagerstas morgonsoffa

Publicerad 11 mar 2024
Delar av Företagarnas nya styrelse intervjuades i Fagerstas morgonsoffa.
Julia Rosqvist, Jessica Tikka och David Kullgren i Morgonsoffan.

Under torsdagen intervjuades Företagarna Norra Västmanlands nyvalda styrelseledamöter Jessica Tikka och David Kullgren i Morgonsoffan i Fagersta. Morgonsoffan är en mötesplats för det lokala näringslivet som arrangeras i ett brett samarbete där bland andra Företagarna och Fagersta kommun ingår. Träffarna leds av den lokala företagaren Julia Rosqvist.

Inför ett par dussin lokala företagare som samlats på Fagersta stadshotell berättade Jessica och David om Företagarnas organisation och verksamhet i Norra Västmanland. De berättade bland annat om Företagarnas arbete för ett bättre lokalt företagsklimat och om alla de förmåner och rabatter [länk] man som medlem i Företagarna kan ta del av för att hålla kostnaderna nere. Vidare så informerade de om det arbete Företagarna gjort med att uppmärksamma hur många företagare drabbats av svinpestrestriktionerna samt driva på för ersättning till dem som i praktiken belagts med näringsförbud.

Fler nyheter från Företagarna