För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Starta en egen julinsamling!

Publicerad 27 okt 2023
FÖRETAGARNA OCH LOKALA HJÄLPENS JULINSAMLING 2023! Ungefär 4 000 barn bara här i Västerås lever idag i ekonomiskt utsatta familjer och många av våra äldre lever i ensamhet. Så behovet av stöd är stort och tillsammans med Lokala Hjälpen vill vi gärna göra julen lite bättre för våra utsatta.

VÅR JULINSAMLING 2022 engagerade över 100 företag och väldigt många privatpersoner vilket gav ett fantastiskt resultat på 1 136 000 insamlade kronor. Genom presentkort för julklappar till 1 000 barn, julgåvor till 800 ofrivilligt ensamma äldre, en julfest för 200 ukrainska flyktingar samt matstöd motsvarande 1 500 julkassar á 500 kronor gjorde det julen lite bättre för över 3 000 västeråsare.
– Häng på så överträffar vi det i år!

STARTA EN EGEN INSAMLING PÅ FÖRETAGET, ett enkelt och tydligt sätt att bidra, samtidigt som det blir en trevlig aktivitet tillsammans med medarbetare, kunder, leverantörer och/eller vänner.
OCH DET ÄR ENKELT – vi hjälper dig att göra en digital insamlingssida, affischer, egna QR-koder och annat informationsmaterial som du kan behöva. På din insamlingssida säljer du sedan faktiska produkter som matkassar, presentkort till barn, julklappar till ensamma äldre och matlådor till hemlösa. Och det fina är att när du till exempel säljer en matkasse för 500 kr så blir det en matkasse för 500 kr till någon som verkligen behöver den. 100% kommer målgruppen till gagn utan några som helst omkostnader eftersom ett stort antal av våra lokala hjälporganisationer både köper in och distribuerar all julglädje lokalt.

KAN DU OCKSÅ GÖRA. OCH DET ÄR ENKELT!
Köp matkassar, presentkort, matlådor eller bara lite medmänsklighet som en julgåva!
Köp valfritt antal:
Matkasse till ekonomiskt utsatt familj 500kr/st
Presentkort till barn 300kr/st
Julgåva till ensam äldre 200kr/st
Matlådor till hemlös 100kr/st

Notera att alla insamlade medel (100%) kommer Västerås ekonomiskt utsatta till gagn.

qrkodvrås.png

Scanna den här
QR-koden för att
swisha valfritt
belopp

 

 


vråsjulqr.pngScanna den här
QR-koden i din
kamera för betala
med kort eller
mot faktura.

 

 

VILL DU VETA MER?
Kontakta Amanda:
amanda@lokalahjalpen.se
070-858 83 32
eller Gia:
gia@lokalahjalpen.se
070-244 93 00
eller läs mer om oss på
lokalahjälpen.se

liten lokala hjälpen.png

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna