podcast news play företagaren I media förmån faq

Trevlig Julfrukost i Skinnskatteberg

Den 1 december genomfördes en mycket trevlig julfrukost tillsammans med Skinnskattebergs kommun, Skinnskattebergs Företags Nätverk samt Företagarna Norra Västmanland.
Publicerad 1 dec 2021
Bild 1, Engagerade företagare nätverkar och njuter av god julfrukost. Bild 2, Joanna - Företagarna Norra Västmanland berättar om deras arbete. Bild 3, Thomas Byström, för dagen i julrött, berättar om hur viktiga alla småföretagare är. Bild 4, Näringslivsansvarig Fagersta Kommun – Tobias Back, Joanna, Thomas.

Vi var ca 45 engagerade företagare samt politiker och tjänstemän som hälsades välkomna av Marnix Bijl från Skinnskattebergs kommun. Under frukosten fick vi bland annat lyssna till Sofia Rask, VD Systemair Sverige, om deras spännande företagsresa som startade i Skinnskatteberg 1974 och sedan tagit dom ut i hela världen.

Företagarnas regionchef i Västmanland, Thomas Byström berättade om hur viktiga kommunens alla småföretagare är för kommunen och hela regionen. Han lyfte fram att 95% av alla företag i Skinnskatteberg är företag med färre än 10 st. anställda och att kommunens småföretagare står för 25% av kommunens skatteintäkter. Han belyste också vikten av att en bra dialog mellan kommunen och näringslivet samt förståelse för varandras verksamheter är nyckel till en bra fungerade kommun för alla.

På plats var också Joanna Lundberg, Företagare och representant från styrelsen i Företagarna Norra Västmanland. Hon berätta om varför hon är engagerad i företagarna, förmåner man får som medlem, samt efterlyste också fler företagare som vill engagera sig föreningen. Vill du veta mer är det bara kontakta Joanna.

Bli medlem i Företagarna

Tillsammans kan vi påverka politiker, förhandla rabatter på allt företagare behöver, få ny kunskap och bygga Sveriges största affärsnätverk för företagare. Läs mer här!

Fler nyheter från Företagarna

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.