För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Pirrigt i luften när Årets Företagare Ånge utsågs

Publicerad 26 maj 2022
Många företagare var nominerade, fyra stycken gick till final och en inspirerande duo stod till sist som segrare när Årets Företagare Ånge 2022 korades!

Såväl spänningen som stämningen låg i luften när det var dags för årets mest ärofyllda pris att delas ut i Ånge igår. Fyra finalister var på plats och med sitt driv och engagemang är de alla förebilder för näringslivet i kommunen.

Årets Företagare 2022

Årets Företagare 2022 blev Ida Svensson och Josefine Jonsson som tillsammans driver Överturingen Nära dej Träffpunkt Haverö. 

– Det var lite nervöst innan, men det känns väldigt roligt, säger Josefine Jonsson till Sundsvalls Tidning.

Juryns Motivering

När Överturingens livsviktiga samlingspunkt hotades av nedläggning vågade Ida Svensson och Josefine Jonsson ta klivet och ta över verksamheten. Genom sitt mod, tydliga kundfokus och förmåga att tänka nytt ser de till att inte bara butiken utan hela bygden kan blomstra.

Kvällens samtliga finalister är alla vinnare då det är dem som gör Ånge Kommun till en attraktiv plats att leva, bo och verka i. För det vill vi på Företagarna rikta ett stort tack!

Fler nyheter från Företagarna