podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Johanna är ny ambassadör för Företagarna Young i Västernorrland

Publicerad 28 jan 2022
Företagarna Young är Sveriges största nätverk för unga företagare. Syftet med nätverket är att sprida inspiration, energi och kunskap. I Västernorrland gör vi nu en satsning inom Företagarna Young och med den välkomnar vi Johanna Johansson som ambassadör!
Johanna Johansson, Ambassadör Företagarna Young / Foto: Malin Sikström

Johanna kommer från en familj som varit företagare i generationer och är mer eller mindre född med entreprenörsblod i ådrorna. Idag driver hon, tillsammans med sin pappa, företaget Plantvation som erbjuder en digitaliserad, automatiserad och hållbar odlingsteknik för skogsplantor. Plantvation har vunnit priser som ”Årets Startup” och även två gånger funnits med på Företagarnas och Almis lista "103 Unga idéer".

Nu kliver Johanna in i rollen som ambassadör i Företagarna Young med målsättningen att inspirera andra unga entreprenörer.

- Jag ser fram emot att få vara med och utveckla nätverket Företagarna Young i regionen och jag hoppas kunna bidra till att skapa ett levande nätverk där man kan finna inspiration, utbyta kunskap, utöka sitt kontaktnät och hitta affärsmöjligheter. Det känns jätteroligt att få möjlighet att göra detta som ambassadör inom Företagarna som aktivt arbetar med att utveckla ett attraktivt företagsklimat i samhället, säger Johanna.

Namn: Johanna Johansson
Ålder: 29
Sysselsättning: Ägare och Vd i Plantvation
Fritid: Älskar att spendera tid med familjen och gärna i skogen – på längdskidor om vintern och genom traillöpning under barmarkssäsongen.

Företagarna Young är en förmån som ingår för alla medlemmar mellan 18-36 år. Haka på och bli medlem du också!

Fler nyheter från Företagarna