För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vindelngalan - en hyllning till näringslivet i Vindelns kommun

Publicerad 28 aug 2023
Den årliga höjdpunkten för näringslivet i Vindelns kommun närmar sig med stormsteg. Idag startar biljettförsäljningen till årets gala som genomförs fredag 6 oktober på Fritidscentrum i Vindeln.- Det här blir ett ypperligt tillfälle att hylla och uppmärksamma framgångsrika företag, entreprenörskap och samarbeten som bidrar till Vindeln kommuns tillväxt, säger Angelica Johansson, näringslivschef.

Vindelngalan kommer bli en kväll fylld med glittrande ljus, lyxig atmosfär och en känsla av gemenskap. Vindelns kommun och Företagarna Vindeln, en organisation som arbetar för att stärka näringslivet i kommunen,  genomförde galan så långt tillbaka i tiden som 2018.

På grund av omvärldsläget med covid-19 som slog till under våren 2020 blev dåvarande galaplanering satt på paus. Men nu är det alltså dags igen att plocka fram galakläderna och hylla och premiera det lokala näringslivets insatser.

Vindelngalan kommer samla företagsledare, entreprenörer, politiker och andra viktiga aktörer för att fira och uppmärksamma goda insatser, stora som små.

- Galan kommer inte bara vara en möjlighet att klä upp sig, njuta av god mat och underhållning; det blir också ett tillfälle att skapa och stärka relationer mellan olika företag och organisationer, säger Angelica Johansson.

Uppslutningen från Näringslivet är mäktigt. Inte mindre än 14 (!) olika företag i Vindelns kommun är med och bidrar till eventet. Biljettförsäljningen har därför varit rekordstor.

Vi är så tacksamma att de största arbetsgivarna i kommunen är med och stöttar årets Vindelngala, utan deras engagemang och närvaro blir det ingen fest. Det känns oerhört glädjande att det finns en sådan efterfrågan av biljetter och att närvara på Vindelngalan, konstaterar Angelica Johansson.

Här kan du anmäla dig: Anmälan galamiddag 2023 | Vindelns kommun

Läs mer på Vindelgalans hemsida

Taggar
Fler nyheter från Företagarna