headphones newspaper video-player

Företagsdiagnosen

Är du mitt i en omställning och vill vara konkurrenskraftig när pandemin och restriktionerna lättar? Då ska du ansöka till Företagsdiagnosen.
Publicerad 17 feb 2021

Tillsammans med andra företagare och två rådgivare från Företagshjälpen (tidigare Företagsakuten) får du under två timmar bolla idéer, få nya infallsvinklar och utbyta erfarenheter så att du kan ta ditt företag till nästa nivå.

Så här går det till:

  • 2-3 företagare samt två rådgivare från Företagshjälpen träffas under två timmar i en väl tilltagen lokal i centrala Umeå.
  • Inför workshopen har du fyllt i Företagsdiagnosen digitalt. Detta hjälper våra rådgivare att få en tydlig bild av vart ditt företag befinner sig.
  • Varje företagare får under workshopen 30-45 minuter där gruppen tillsammans brainstormar idéer.
  • Workshopen avslutas med ett individuellt samtal tillsammans med en av våra rådgivare för att titta på ditt företags fortsatta utvecklingsprocess.

Efter avslutad workshop får du ytterligare två timmar gratis digital rådgivning för att upprätta en plan och ta nästa steg.

Datum
18/3     kl 15-17
23/3     kl 15-17
24/3     kl  08-10
30/3     kl 15-17
 

Företagsdiagnosen genomförs av Företagarna i Umeå och finansieras av Umeå kommun Näringsliv.

Skicka din ansökan snarast till umea@foretagarna.se

Begränsat antal platser!

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Locket på om Las

Trots regeringens löfte om att utredningarna om ny arbetsmarknadspolitik skulle föra dialog har kontakten varit i det närmaste obefintlig.

Småföretagen ser ljusning

Antalet arbetstillfällen i de svenska småföretagen har minskat kraftigt under det senaste året, men nu ser de ljust på framtiden igen, visar en ny rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor