headphones newspaper video-player

Företagsdiagnosen

Är du mitt i en omställning och vill vara konkurrenskraftig när pandemin och restriktionerna lättar? Då ska du ansöka till Företagsdiagnosen.
Publicerad 17 feb 2021

Tillsammans med andra företagare och två rådgivare från Företagshjälpen (tidigare Företagsakuten) får du under två timmar bolla idéer, få nya infallsvinklar och utbyta erfarenheter så att du kan ta ditt företag till nästa nivå.

Så här går det till:

  • 2-3 företagare samt två rådgivare från Företagshjälpen träffas under två timmar i en väl tilltagen lokal i centrala Umeå.
  • Inför workshopen har du fyllt i Företagsdiagnosen digitalt. Detta hjälper våra rådgivare att få en tydlig bild av vart ditt företag befinner sig.
  • Varje företagare får under workshopen 30-45 minuter där gruppen tillsammans brainstormar idéer.
  • Workshopen avslutas med ett individuellt samtal tillsammans med en av våra rådgivare för att titta på ditt företags fortsatta utvecklingsprocess.

Efter avslutad workshop får du ytterligare två timmar gratis digital rådgivning för att upprätta en plan och ta nästa steg.

Datum
18/3     kl 15-17
23/3     kl 15-17
24/3     kl  08-10
30/3     kl 15-17
 

Företagsdiagnosen genomförs av Företagarna i Umeå och finansieras av Umeå kommun Näringsliv.

Skicka din ansökan snarast till umea@foretagarna.se

Begränsat antal platser!

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Kan elen ta slut?

Elpriser och problem med elförsörjning diskuteras ofta. Men, handlar det om egentlig elbrist? Kan elen ta slut? Nja. Företagarnas expert Philip Thunborg reder ut.

Regeringen rattar om i stöden

Företagarna välkomnar att regeringen nu rättar till en del uppenbara brister i coronastöden till drabbade företag. Viktigast av allt är dock att pengarna betalas ut.

Beredskap för bredare nedstängning

Med regeringens förslag om ytterligare begränsningsåtgärder med stöd av den tillfälliga pandemilagen blir det möjligt att stänga ner fler verksamheter.

Mer från hela Sverige

Handlar du med Storbritannien?

I detta avsnitt av Företagarna LIVE går vi på djupet kring Brexit och guidar dig till hur handel med Storbritannien fungerar nu.

Mikael Eriksson, tullchef DB Schenker Sverige, EEN:s Theresa Ryberg och Daniel Wiberg, chefsekonom på Företagarna deltar.

Se avsnittet nu

Krönikor


Coronakrisen