headphones newspaper video-player

Trejon AB är Årets Företagare i Västerbotten

Årets Företagare i Västerbotten 2020 har utsetts.
Publicerad 14 sep 2020
Anna och Henrik Johansson på Trejon AB

Under fredagen överlämnades det prestigefyllda priset Årets Företagare i Västerbotten 2020 till Anna och Henrik Johansson på Trejon AB i Vännäs.

På plats för att dela ut priset var Jonas Nordin, regionchef Företagarna Västerbotten och Emil Palm, ordförande Företagarna Vännäs.

– Anna och Henrik är verkligen värdiga vinnare och goda föredömen för andra företagare. De är en del av den speciella anda som finns längs gatan i Vännäsby, som huserar flera framgångsrika företag. Trejon skapar jobb och är ledande inom sin verksamhet. Det var en ära att få dela ut priset till dem, säger Företagarnas regionchef Jonas Nordin.

Syskonen Anna och Henrik Johansson driver Trejon AB som sysselsätter cirka 20 personer i Vännäsby och har ett stort engagemang i närings- och föreningslivet på orten.

 

Fler nyheter från Företagarna

LAS-sveket kommer tynga arbetsmarknaden

Arbetsrätten är i skriande behov av modernisering, men regeringen, januaripartierna och facket har inte orkat höja sig över det politiska spelet för att leverera seriösa förslag.

Kasta inte mer pengar i sjön!

Regeringens arbetsmarknadspolitik är ett misslyckande och mer pengar till låtsasjobb i vårändringsbudgeten ändrar inte på det.

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor