headphones newspaper video-player
Anders Jonsson, Rototilt Group AB

Anders Jonsson, Rototilt - bäst i Västerbotten och trea i Sverige!

I fredags avgjordes finalen i Årets Företagare Sverige 2019 och vårt läns representant, Anders Jonsson, Rototilt, hamnade på en mycket hedervärd tredjeplats!

Vi passade på att ställa några frågor till Anders när han fått andas ut lite efter tillställningen på Grand Hotel i Stockholm.

Nu har det gått några dagar, hur upplevde du dagen och kvällen i fredags?

En mycket intressant dag med bra föredrag men även möten med många företagare som var inspirerande. Firandet i Blå Hallen en fest som är svår att glömma, mycket trevligt och en speciell inramning.

Du engagerar dig mycket både i Vindeln och Västerbotten, varför?

Hjärtat klappar givetvis för den verksamhet vi har och den resa vi gör med våra produkter men hjärtat klappar även för den byggd vi lever och verkar i, vi är beroende av olika funktioner i samhället för att vi ska kunna utveckla vår verksamhet med utgångspunkt Vindeln. Övergripande så är kompetensförsörjning den största utmaningen för oss och då är allt från en fungerande infrastruktur till skolan viktiga frågor, ex-vis så arbetar vi nära grundskolan lokalt, där vi vill inspirera elever i sina framtida val av utbildningar och vi finns med i andra sammanhang på Gymnasiet och olika universitet. Allt bottnar i att vi vill peka på frågor som vi anser är viktiga för den fortsatta utvecklingen.

På frågan om varför han väljer att vara medlem i Företagarna svarade Anders

Det är viktigt att vara i ett större sammanhang för att få utväxling och påverkan av viktiga företagsfrågor på olika nivåer i samhället, tillsammans blir vår röst tydligare.

Vi riktar återigen ett stort grattis till Anders, Rototilt, Vindeln och Västerbotten i stort!

 

Partners 2020
Utställare 2020