För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

De nominerade inför Umeågalan: Eldsjälar inom nöjen, omsorg och telekom

Publicerad 5 okt 2018
Vissa ser det som det allra finaste priset vid den årliga Umeågalan. »Årets Företagare«, som delas ut av Företagarna Umeå. Inför den 8 november 2018 är det tre företag med genuina eldsjälar i ägargrupperna som konkurrerar om utmärkelsen.
Längst upp till vänster: Lars Knutsson, Emil Bjur och Patrik Berg från Älvsbryggan. Till höger Lotta Lundsten och Åke Wiklund, Lottas Omsorg. Nertill till vänster: Leif Eriksson och Urban Spetz, StjärnaFyrkant

De nominerade är … Älvsbryggan, LTS Telekommunikation (StjärnaFyrkant) samt Lottas Omsorg och jurygruppens uppgift har i vanlig ordning varit tuff. Alla de tre kandidatföretagen leds av människor med klara visioner och kloka tankar om hur medarbetare blir engagerade och varumärkena stärks.

Älvsbryggan väcker liv vid kajen

På bilden representeras Älvsbryggan av de tre delägarna Lars Knutsson, Emil Bjur och Patrik Berg. Det mest synliga spåret av deras verksamhet under det gångna året är den stora brygga som numera binder samman de två restaurangbåtarna Sjöbris och Vita Björn, vid kajen mitt i Umeå centrum. Inför vintern har de fler planer …

 

Lottas Omsorg sprider god värdegrund

Lottas omsorg drivs av Lotta Lundsten och Åke Wiklund. De har skapat ett företag med en stabil värdegrund och god tillväxt. Under senaste året har bland annat en nyetablering i Örnsköldsvik genomförts och antalet kunder har passerat 300-strecket. Bakom framgångarna finns en stark tro på att alla människor har lika värde.

 

StjärnaFyrkant växer med engagemang

Leif Eriksson och Urban Spetz är ägarduon bakom LTS Telekommunikation, som byggt varumärket

StjärnaFyrkant. I grunden finns ett brett miljö- och samhällsengagemang och en aldrig sinande ström av idéer. Med fjorton butiker över hela Sverige är deras franchisekoncept en av Sveriges mest snabbväxande kedjor inom sin bransch.

 

Läs mer om Umeågalan och de nominerade här!

 

Fler nyheter från Företagarna