För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Summer Expression 2018

Publicerad 8 jun 2018
Nu kör vi igång Summer Expression 2018 i samarbete med Uminova Expression. Ett 30-tal sökande och av dem valdes 10 studenter ut för att jobba med produktutveckling i samarbete med företag i Västerbotten.

Under 10 veckor kommer studenter och företag i Västerbotten att samarbeta med att ta fram nya produkter. Syftet med detta projekt är dels att få fram nya produkter men också att skapa ny kunskap, att förstå processer och att hitta nya samarbeten mellan studenter och företag.

I år är första året som Företagarna via Företagarnas Affärsutveckling är med i projektet, vilket gör att vi har fått med fler företag, fått in ett teoretiskt pass kring företagande för studenter. 

Projektet startade 4-5 juni, då vi under två dagar besökt olika lokala entreprenörer för att få inspiration, kunskap, lära om nya material och få insikt i produktion.

Nu börjar ideskspande och den 23 augusti är det vernissage av dessa produkter.

 

 

 

Fler nyheter från Företagarna