För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Västerbotten 2016: Adam Wikström och Mattias Berg, Bastuträsk Charkuteri AB

Publicerad 1 jun 2016
Bastuträsk Charkuteri, Årets Företagare

I samband med Mötesplats Lycksele delade Företagarna ut priset för Årets Företagare i Västerbotten till Adam Wikström och Mattias Berg, Bastuträsk Charkuteri AB. Priset delades ut av Torbjörn Halvardsson, regionchef Företagarna Västerbotten, och Helena Lundgren, ordförande Företagarna Västerbotten.

Bastuträsk Charkuterier har med en tydlig lokal förankring och med klimatsmarta alternativ fortsatt att utveckla sin verksamhet med fötterna tryggt förankrade i hembygden.

Priset som Årets Företagare i Västerbotten tilldelas företagare som visat prov på att vara extra kreativ och företagsam, och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare. Mer information om kriterier återfinns på Företagarnas hemsida.

Stort grattis till Adam och Mattias och tack för ett strålande arbete!

 

Hela motiveringen:

”Årets Företagare i Västerbotten har lyckats i en tuff bransch där kvalitet är A och O. Ett kvitto på att produkterna håller högsta kvalitet i allt från utseende och struktur till smak är medaljvinster i SM.  Årets Företagare i Västerbotten är stolta över sina medarbetare och sin hembygd, samt har stor passion för lokalproducerat och klimatsmarta alternativ.  Värnar om det traditionella men är inte rädd att testa nya moderna sätt för att utveckla företaget.

Exempel är samarbetet med andra inom branschen, leverans av produkter till skolor inom regionen samt investeringar i ny kyl och värmeanläggning.  Årets Företagare i Västerbotten har även gjort designförändringar av logo och etiketter, allt för att mer knyta an till det lokala och närproducerade.”

Årets Företagare i Västerbotten 2016 är:
Mattias Berg och Adam Wikström, med företaget Bastuträsk Charkuteri AB.

Fler nyheter från Företagarna