För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Hagfors har korats!

Publicerad 12 apr 2024
Årets företagare i Hagfors finns i Ekshärad. Thomas Lessmyhr och Magnus Gerke, Edgrens Radio & Tv har tilldelats priset av Företagarna i Hagfors.
Fr. vänster: Kent Söderberg, Thomas Lessmyhr och Magnus Gerke. Foto: Privat.

Det var under torsdagskvällen på ett evenemang arrangerat av Företagarnas lokalstyrelse inne på Industriexpo på Hotell Monica i Hagfors som tre nominerade finalister gjorde upp om den prestigefulla titeln Årets Företagare i Hagfors 2024. De nominerade var ägarna bakom följande företag: Sunnemo Entreprenad AB, Edgrens Radio & Tv AB, Autofric AB.

De som slutligen kammade hem det tunga priset var radio- och tvduon Thomas Lessmyhr och Magnus Gerke som tillsammans driver Edgrens Radio & TV. En verksamhet som består av försäljning av radio-, tv- och hushållsmaskiner även service samt installation av antenn, parabol och kabel-TV,  fordonsmontering av telefoner och bilstereo.

- I dag känner vi oss riktigt överraskade, stolta och glada. Vi delar utmärkelsen så hjärtligt med vår fantastiska personal. Vi vill på detta enkla vis också tacka alla kunder och vänner, Företagarna Hagfors och givetvis ni som röstat fram oss, säger de nykorade företagarna. 

På plats var Företagarna Hagfors ordförande Kent Söderberg för att dela ut priset.

- Det blev en mycket lyckad tillställning och fantastiskt glada pristagare, säger han. 

Vinnarmotivering:
"Edgrens Radio & Tv
har på ett mycket engagerat sätt utvecklat företaget inom en bransch som varit under hård press i många år. Utmärkande för företaget är den höga servicegraden både i butik och på plats hos kunder.  Edgrens Radio & Tv och deras medarbetares bevisar att det genom hög servicegrad och engagemang för kunders behov går att bedriva affärsverksamhet på mindre orter även inom en bransch som till stor del övergått till att vara näthandel."

Om Årets Företagare

Organisationen Företagarna delar varje år ut Årets Företagare för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Priset delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Regionens vinnare går vidare till den nationella finalen i oktober i Stockholm.  

Fler nyheter från Företagarna